2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Radar 23:35

Belföld

Szaniszló: A DK tudja biztosítani a hátteret az ígéreteink megtartásához

A Demokratikus Koalíció tudja biztosítani azt a hátteret, amellyel a választási ígéreteket biztosítani lehet a 18. kerületben élőknek - ezzel magyarázta a városrész polgármestere azt a döntését, hogy az MSZP-ből a DK-ba lépett át. Szaniszló Sándor a közösségi oldalára feltöltött videóban azt mondta: a Dobrev Klára által ismertetett célkitűzések jelenthetnek megoldást a kerületi problémákra. A polgármester szerint a kilépés ellenére is együtt tud majd működni a szocialista Kunhalmi Ágnessel, aki a városrész országgyűlési képviselője.

  • Szaniszló: A DK tudja biztosítani a hátteret az ígéreteink megtartásához

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!