2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Számos fejlesztést ígért Karácsony Gergely, aminek nagy részéből semmi nem lett + videó

Karácsony Gergely sok új fejlesztést ígért 2019-es főpolgármestersége óta, azonban ezek nagy részéből semmi nem valósult meg, amik közül kiemelkednek a zöld-területek kialakítása.

  • Számos fejlesztést ígért Karácsony Gergely, aminek nagy részéből semmi nem lett + videó

Az elemző úgy látja: a főpolgármester alapvető ígéreteket nem teljesített a ciklusa alatt.

Karácsony Gergely még a kampányban több ígéretet is tett a budapestiek életminőségének javítására, ám a főváros által beharangozott projektek nagy része nem jutott el kivitelezésig.

A Magyar Nemzet gyűjtötte össze ezeket.A lap arra is emlékeztetett, a főpolgármester egyik kiemelt választási ígérete Budapest zöldítési programja volt, ami szintén nem valósult meg.

A magyarnemzet.hu minderről egy ígéret-térképet is közölt. A tizenhatodik kerület kormánypárti polgármestere szerint Karácsony Gergely csak szavakban zöld politikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!