2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Belföld

Szalay: Ez korszakalkotó döntés

Korszakalkotó döntésnek tartja a szolnoki polgármester, hogy a jövőben az uniós támogatások kétharmadát a gazdaság erősítésére fordítja a kormány. Szalay Ferenc egy félmilliárd forintból elkészült szolgáltatóház átadásán beszélt erről.

Az ipari parkban egy 1000 négyzetméteres vállalkozói és egy 700 négyzetméteres szolgáltatóházat alakítottak ki az újonnan letelepülő cégek számára. A fejlesztést felerészben uniós támogatásból finanszírozták. „Itt inkább a kutatásfejlesztés és az innováció, az új dolgok, a magasan kvalifikált munkaerő kerül előtérbe. A városban három-négy ipari övezet, ipari park alakult ki, és az elmúlt öt-hat évben közel 4000, sőt, inkább több mint 4000 új munkahelyet tudtunk létrehozni. Azt hiszem, hogy nagyon nagy lépés az ügyben, hogy azt a 10 ezer embert, aki annak idején az utcára került, foglalkoztatni lehessen” – fogalmazott Szalay Ferenc polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!