2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Szalay-Bobrovniczky: védelmünk megerősítése a háború miatt nélkülözhetetlen

Hadtörténelmet írtunk ma Székesfehérváron - fogalmazott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, miután a székesfehérvári székhelyű Közép-európai Többnemzeti Hadosztály-parancsnokság elérte a kezdeti hadműveleti képességét, amit az Európai Szövetséges Erők főparancsnoka hitelesített.

  • Szalay-Bobrovniczky: védelmünk megerősítése a háború miatt nélkülözhetetlen

A honvédelmi miniszter hozzátette: a cél a teljes hadműveleti képesség elérése. A NATO keleti szárnya pedig egyre erősebb, a nemzetek egységesek és szoros együttműködésben dolgoznak a térség biztonságáért. Szalay-Bobrovniczky Kristóf hangsúlyozta: a közép-európai államok védelmének megerősítése a NATO határán húzódó háború miatt nélkülözhetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hazudott Magyar Péter + videó

Hazudott Magyar Péter + videó

A szakember szerint a hatóság végzése, miszerint valótlan állításokat tett a Tisza párt alelnöke, aláássa a politikus hitelességét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!