2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Szalay-Bobrovniczky: védelmünk megerősítése a háború miatt nélkülözhetetlen

Hadtörténelmet írtunk ma Székesfehérváron - fogalmazott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, miután a székesfehérvári székhelyű Közép-európai Többnemzeti Hadosztály-parancsnokság elérte a kezdeti hadműveleti képességét, amit az Európai Szövetséges Erők főparancsnoka hitelesített.

  • Szalay-Bobrovniczky: védelmünk megerősítése a háború miatt nélkülözhetetlen

A honvédelmi miniszter hozzátette: a cél a teljes hadműveleti képesség elérése. A NATO keleti szárnya pedig egyre erősebb, a nemzetek egységesek és szoros együttműködésben dolgoznak a térség biztonságáért. Szalay-Bobrovniczky Kristóf hangsúlyozta: a közép-európai államok védelmének megerősítése a NATO határán húzódó háború miatt nélkülözhetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Frank Furedi: Puccsot akarnak a magyar elnökség ellen

Frank Furedi: Puccsot akarnak a magyar elnökség ellen

Propagandaháború indult Magyarország ellen az Európai Parlamentben. A képviselők egy csoportja elkötelezett abban, hogy megalázza a magyar kormányt. Erről beszélt Frank Füredi a HírTV-nek a csütörtökön elfogadott magyarellenes határozatról, amely elvenné Magyarországtól a 2024-es uniós elnökséget.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!