2024. 07. 01. Hétfő Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Tegyük újra erőssé Európát! + videó

Azerbajdzsán megbecsült partnerünk védelmi és katonai, valamint védelmi ipari területen és ezt a továbbiakban is fejleszteni fogjuk – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf miután megbeszélést folytatott Azerbajdzsán védelmi miniszterével Budapesten.

  • Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Tegyük újra erőssé Európát! + videó

A honvédelmi miniszter emlékeztetett: Magyarország és Azerbajdzsán 2023-ban stratégiai partnerségi szintre emelte együttműködését, amely érinti a gyógyszer- és élelmiszeripart, a mezőgazdaságot.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf hozzátette: a magyar uniós elnökség célja, hogy újra naggyá tegyék Európát, ezért kiemelt figyelmet fordítanak az Európai Unió és a keleti partnerei, különösen Azerbajdzsán közötti együttműködésre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nem vonható felelősségre Donald Trump

Nem vonható felelősségre Donald Trump

Büntetlenség illeti meg az Egyesült Államok elnökét hivatalos minőségében hozott intézkedéseinél - ítélkezett az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn abban az ügyben, amelyet Donald Trump korábbi elnök kezdeményezett az ellene emelt bűnvádi eljárás nyomán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Teljes össztűzre lehet számítani a baloldali sajtóból + videó

Teljes össztűzre lehet számítani a baloldali sajtóból + videó

Már most támadásba lendült a nemzetközi balliberális média és igyekszik megbontani az európai jobboldal egységét. Arról írnak, hogy az új patrióta pártcsoport le akarja rombolni a meglévő nemzeti konzervatív frakciókat, és azok kárára akar erősödni.
Kilép az MSZP-ből Őrsi Gergely

Kilép az MSZP-ből Őrsi Gergely

A II. kerület baloldali polgármestere egy interjúban beszélt erről, miután nagy többséggel megnyerte a június 9-i önkormányzati választást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!