2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Nem küldünk fegyvereket a konfliktusba

Magyarország álláspontja világos. Nem küldünk fegyvereket háborúba - jelentette ki a honvédelmi miniszter az osztrák kollégájával közös sajtótájékoztatón.

  • Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Nem küldünk fegyvereket a konfliktusba

Szalay-Bobrovniczky Kristóf katonai tiszteletadás mellett fogadta Klaudia Tannert a Hősök terén, majd a miniszterek koszorút helyeztek el az elhunyt hősök emlékére. A zárt ajtós tárgyalás után a magyar honvédelmi miniszter kijelentette, hogy Ausztriával közös platformon állunk, hiszen a semleges Ausztria sem szállít fegyvereket a háborúba. A miniszter kiemelte, hogy ennek ellenére minden segítséget megadnak a háború áldozatainak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!