2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Szalai Annamária munkásságát folytatják

Alapítványt neveztek el Szalai Annamáriáról, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság volt elnökéről. Az alapítványt Szalai Annamária testvérei és Kálomista Gábor producer hozták létre, a munkát a nemzetgazdasági miniszter felügyeli.

Varga Mihály hangsúlyozta, a médiaalapítvány célja, hogy segítsen a gyermekek és az ifjúság tudatos médiahasználatra való tudatos nevelésében, a tisztességes média megteremtésében, a sajtó- és a szólásszabadság megteremtésében, ahogy az a névadó, Szalai Annamária célja volt. „Ő egy olyan médiát akart teremteni, ami védi a gyermekeket, az ifjúságot a káros tartalmaktól – mondta a nemzetgazdasági miniszter. – Hadd tegyem még azt is hozzá, hogy ami bizonyos szempontból keresztény elveknek felel meg, keresztény nemzeti kultúrának megfelelő szempontok alapján határozza meg a működését” – fogalmazott Varga Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Szerda este Szoboszlai Dominik megszerezte második gólját a Premier League-ben. A magyar középpályás biztosította be az idegenbeli győzelmet a Sheffield United ellen, a Vörösök versenyben vannak a bajnoki címért.
Iskolai lövöldözés volt Oroszországban

Iskolai lövöldözés volt Oroszországban

Tüzet nyitott egy brjanszki gimnáziumban egy nyolcadikos iskoláslány, majd végzett önmagával – közölte csütörtökön a TASZSZ hírügynökséggel az orosz belügyminisztérium területileg felelős sajtószolgálata.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!