2020. április 4.,
szombat, Izidor napja

Szabó Tímea: Soros mégsem jelent veszélyt az országra

Hír TV

2018. szeptember 25., kedd 17:46, frissítve: kedd 17:54

A parlament igazságügyi bizottsága leszavazta Szabó Tímea javaslatát, amely megtiltotta volna, hogy Soros-ösztöndíjas betölthesse a miniszterelnöki pozíciót.

Leleplezték magukat a kormánypártok, és egyáltalán nem gondolják komolyan, hogy Soros György veszélyt jelent az országra, a Párbeszéd képviselője szerint. Szabó Tímea azután mondta ezt, hogy a parlament igazságügyi bizottságának fideszes többsége leszavazta a javaslatát, amely megtiltotta volna, hogy Soros-ösztöndíjasok betölthessék a miniszterelnöki pozíciót. Szabó Tímea emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor is Soros-ösztöndíjjal tanult annak idején Oxfordban.

„Itt az ideje, hogy kimondjuk azt, hogy akár a miniszterelnök is lehet bizony egy olyan Soros által nagy gigantikus tervnek a része ami, veszélyezteti Magyarország biztonságát. Sajnos ezt a javaslatomat a kormánypárti képviselők nem támogatták, nem vették komolyan, ezzel is bizonyítva azt, hogy bizony amikor ők Soros-tervről beszélnek, vagy Magyarország biztonságáról beszélnek, az nem más mint egy politikai blöff, egy hazugság” – mondta Szabó Tímea.