2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Szabó Tímea: Soros mégsem jelent veszélyt az országra

A parlament igazságügyi bizottsága leszavazta Szabó Tímea javaslatát, amely megtiltotta volna, hogy Soros-ösztöndíjas betölthesse a miniszterelnöki pozíciót.

  • Szabó Tímea: Soros mégsem jelent veszélyt az országra

Leleplezték magukat a kormánypártok, és egyáltalán nem gondolják komolyan, hogy Soros György veszélyt jelent az országra, a Párbeszéd képviselője szerint. Szabó Tímea azután mondta ezt, hogy a parlament igazságügyi bizottságának fideszes többsége leszavazta a javaslatát, amely megtiltotta volna, hogy Soros-ösztöndíjasok betölthessék a miniszterelnöki pozíciót. Szabó Tímea emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor is Soros-ösztöndíjjal tanult annak idején Oxfordban.

„Itt az ideje, hogy kimondjuk azt, hogy akár a miniszterelnök is lehet bizony egy olyan Soros által nagy gigantikus tervnek a része ami, veszélyezteti Magyarország biztonságát. Sajnos ezt a javaslatomat a kormánypárti képviselők nem támogatták, nem vették komolyan, ezzel is bizonyítva azt, hogy bizony amikor ők Soros-tervről beszélnek, vagy Magyarország biztonságáról beszélnek, az nem más mint egy politikai blöff, egy hazugság” – mondta Szabó Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Megdőlt a baloldali mantra

Vezércikk: Megdőlt a baloldali mantra

A baloldali kampányfinanszírozási botrány már annyira bűzlik, mint zebratetem az afrikai napsütésben. Nehezen érthető, hogy a folyton jogállamiságot kutató brüsszeli bürokraták hogyan tudják befogni annyira az orrukat, hogy semmit se érezzenek belőle.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

Gyurcsány Ferenccel nem lehet összefogni - már ezt állítja a DK korábbi szövetségese, a Jobbik. Az MSZP antidemokratikusnak, a Momentum pedig hazugnak nevezte a pártot. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint azonban a korábbi összefogás többi pártja a Momentumon kívül nem tud alternatívát kínálni a választóknak, Gyurcsány Ferenc egyedül fogja leuralni a baloldalt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!