2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Szabó Tímea férje évek óta közpénzmilliókat kap kutatásokra, miközben a baloldal egyre csak panaszkodik

Közpénzmilliókat kap kutatásokra évek óta Szabó Tímea férje, miközben a hazai dollárbaloldal folyamatosan azt híreszteli, hogy Magyarországon csak a kormányközeli cégeknek, művészeknek vagy kutatóknak jut az állami, illetve európai uniós forrásokból - írja a Magyar Nemzet.

  • Szabó Tímea férje évek óta közpénzmilliókat kap kutatásokra, miközben a baloldal egyre csak panaszkodik

A lap hozzáteszi: ennek az egyik leghangosabb szószólója épp a Párbeszéd parlamenti frakcióvezetője, Szabó Tímea. A férje jelenleg az MTA kutatóprofesszora, aki egyébként rendszeresen nyilatkozik baloldali médiumoknak.

A lap több olyan esetet is felsorol, amikor Sebők Miklós kutatócsoportja több tíz milliós forintos támogatást kapott hazai vagy uniós forrásokból. Idén pedig egy több mint 200 millió forint értékű támogatást nyertek el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

A tüntetésen felszólalt többek között Karácsony Gergely, Tompos Márton, Cseh Katalin, Traski Viktor kárpátaljai magyar matematikus, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!