2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Súlyos problémák a nyelvtanulással

  • Súlyos problémák a nyelvtanulással

Súlyos problémákra mutatnak az iskolai nyelvtanítás eredményei - derült ki az Eduline felméréséből. A kutatók tavaly több, mint 8 ezer hetedikes és tizenegyedikes diákot, mintegy 1200 nyelvtanárt és 150 iskolaigazgatót is kérdeztek az idegennyelvi oktatás helyzetéről, akik a technikai eszközök hiányát, az alacsony óraszámot, a pedagógushiányt, valamint a diákok túlterheltségét emelték ki. A szakértők szerint a nyelvórák hatékonyságát egyebek mellett az óraszám növelésével illetve a csoportlétszám csökkentésével lehetne növelni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!