2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Sulyok Tamás köztársasági elnök hivatalos látogatáson fogadta Rumen Radevet, a Bolgár Köztársaság elnökét + videó

Sulyok Tamás köztársasági elnök hivatalos látogatáson fogadta Rumen Radevet, a Bolgár Köztársaság elnökét. Sulyok Tamás kiemelte a közös cél, a migráció megállítása és a hazánkban élő kisebbségek kulturális identitásának megőrzése.

  • Sulyok Tamás köztársasági elnök hivatalos látogatáson fogadta Rumen Radevet, a Bolgár Köztársaság elnökét + videó

Sulyok Tamás köztársasági elnök ünnepélyes keretek között fogadta Rumen Radev Bolgár elnököt.

A két fél részt vett egy négyszemközti megbeszélésén, majd közös aláírást tettek a Sándor-palota emlékkönyvébe, amit egy plenáris megbeszélés követett.

Kiemelt figyelmet fordítanak és jelentős támogatást biztosítanak a hazánkban élő kisebbségek kulturális identitásának megőrzéséhez, aminek jól látható eredménye a budapesti bolgár oktatási és kulturális központ létrehozása melyet délután adnak át a IX.kerületben, ahol az államfők és házastársaik, valamint a bolgár delegációtagok vesznek részt.

Súlyok Tamás kiemelte: Bulgária kulcsszerepet játszik a földgázellátás tranzitjában.

A közös cél pedig a migráció megállítása. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!