2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Stop Soros: két hónapot adtak a magyar hatóságoknak

  • Stop Soros: két hónapot adtak a magyar hatóságoknak

A második szakaszba lépett az Európai Bizottság által indított kötelezettségszegési eljárás a Stop Soros-törvénycsomag miatt. Az EB tavaly júliusban indította az eljárást, közleményük szerint a magyar hatóságok a felvetett aggályok döntő részére nem válaszoltak.

Az Európai Bizottság értelmezése szerint a törvénymódosítás a menedékkérőknek nyújtott segítséget bűncselekménnyé nyilvánítja.

Az EB az uniós jog megsértése miatt indokolással ellátott véleményt küld Magyarországnak. A magyar hatóságoknak két hónapjuk van arra, hogy válaszoljanak erre, ha nem teszik meg, akkor az Európai Unió Bíróságán keresetet indíthatnak az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lassan kiszárad a Rajna

Lassan kiszárad a Rajna

Akkora a szárazság a Rajnán, hogy a szállítóhajókat alig merik terhelni, nehogy zátonyra fussanak a folyón.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!