2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Sorosék pénzelik az agresszív LMBTQ-s gyermekpropagandát

Magyarországon egyre intenzívebb kampányt folytatnak az LMBTQ-szervezetek, amelyek nyíltan és erőszakosan terjesztik a homoszexuális propagandát már a gyerekeknek is. Összeállításunkból kiderül, hogy az amerikai spekuláns, Soros György hálózata finanszírozza azokat az álcivil NGO-kat, amelyek meglehetősen sunyi módon próbálják befolyásolni a gyerekeket, egészen fiatalon, már az óvodás kortól.

  • Sorosék pénzelik az agresszív LMBTQ-s gyermekpropagandát

Az elmúlt években érzékelhetően támadásba lendült a gyakran Sorosék által finanszírozott LMBTQ-lobbi, a szokásos provokatív fővárosi felvonulásaikat újabban már vidéki városokban is megrendezik, célba vették a gyermekeket, a szivárványos jelképeikkel egyre több helyen tűnnek fel az utcákon, sőt gyakran a legszentebb jelképeken gúnyolódnak. Számos reklámban és internetes tartalmakban, filmsorozatokban is feltűnik a homoszexuális „érzékenyítő" propaganda, gyermekek számára. 

A SOROS-BIRODALOM TÖBB OLYAN SZERVEZETET IS TÁMOGAT MAGYARORSZÁGON, AMELYEK NYÍLT, AGRESSZÍV LMBTQ-PROPAGANDÁT FOLYTATNAK. 

Ilyen a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság, a Budapest Pride, a Transzvanilla Transznemű Egyesület, a Magyar LMBTQ Szövetség és a Patent Egyesület. A pénzügyi kimutatások szerint a felsorolt álcivil szervezetekbe évente összesen több tízmillió forintot pumpál a Soros-hálózat. A Labrisz 2019-ben 11 milliót, a Háttér Társaság 25 milliót, a Budapest Pride 6 millió forintot kapott a Nyílt Társadalom alapítványtól, illetve más Soros-féle NGO-tól.

A fenti tények azt igazolják, hogy a milliárdos spekuláns hálózata pénzeli és irányítja felülről a gyerekekre irányuló erőszakos LMBTQ-s propagandát. Nyilvánvaló céljuk az általuk elképzelt nyitott társadalom megvalósítása, amiről maga Soros György könyvet is írt és számos alkalommal nyilatkozott. Egyfajta új embertípust akarnak létrehozni, a hagyományos identitásától és kötődéseitől megfosztott tömegembert. Mindezt a keresztény-konzervatív értékek lebontásával, a vallás, a család, a nemzeti identitás, és most már a nemi identitás szétzilálásával, valamint a tömeges migrációval akarják elérni. 

A MIGRÁNSOK EURÓPÁBA TÖRTÉNŐ BEHOZATALÁVAL KEVERT KULTÚRA LÉTREHOZÁSA A CÉL. 

A magyarországi baloldal ehhez a mondhatni emberkísérlethez asszisztál, sőt aktívan együttműködik Sorosékkal. Egymás után tűzik ki a homoszexuálisok jelképét, a szivárványos zászlót a közintézményekre, együtt tüntettek az LMBTQ-szervezetekkel a gyermekvédelmi törvény ellen, és a sajtójukkal karöltve terjesztik a jogszabályt támadó, hazugságokra épülő narratívát a nemzetközi színtéren, így az uniós intézményekben is. És ahogy az Origó többször megírta, jelen esetben Alexander Soros, Soros György fiának és egyben kijelölt utódjának a számára személyes ügyéről is szó van.

Meseország mindenkié

A legnagyobb veszély természetesen a gyerekekre leselkedik, hiszen ők kiszolgáltatottak a látszólag ártalmatlan érzékenyítésnek, amit például olyan mesekönyvekkel folytatnak, mint a tavaly nagy botrányt kiváltó Meseország mindenkié című kötet. Mint ismert, a könyvet 2020 szeptemberében a már említett Labrisz Leszbikus Egyesület adta ki.

A kötet hatalmas vitákat váltott ki. Takács Péter klinikai szakpszichológus például úgy vélte, a transzgender mozgalom átlépett egy bizonyos határt, ugyanis ez már a gyermekekkel szembeni agressziónak tekinthető. Érdemes kiemelni: a politikai, ideológiai vitákon kívül egyes, jobboldalisággal aligha „vádolható" lapok, mint például az Élet és Irodalom is úgy jellemezte a kötetet, hogy „kínos", tele van logikai hibákkal, rossz mondatokkal.

A Labrisz Egyesület által közzétett, 2020-ra vonatkozó éves beszámolóból kiderül, hogy a könyvben található tizenhét mese szerkesztését, korrektúrázását, az iskolai foglalkozástervek elkészítését és egyéb költségeket a Magyarországról Németországba költözött Soros-alapítvány pénzelte mintegy 4,1 millió forinttal. Vagyis - nyugodtan állíthatjuk - a Meseország mindenkié is egy Soros-projekt, ami kifejezetten a gyermekek ideológiai átnevelését célozza. 

AZ LMBTQ-SZERVEZETEK FELHÁBORODTAK, AMIKOR A KORMÁNY IDÉN JÚNIUSBAN A GYERMEKVÉDELMI (PEDOFILELLENES) TÖRVÉNY KERETEI KÖZÖTT KIKÖTÖTTE: AZ ISKOLÁKBAN 18 ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA NEM LEHET NÉPSZERŰSÍTENI AZ LMBTQ-TARTALMAKAT, ÉLETFORMÁT. 

Pontosan ez utóbbi az a pont, ahol összekapcsolódik az újonnan elfogadott, gyermekvédelmi törvény és a Meseország mindenkié című könyv körül kialakult botrány, ugyanis a kiadvány mellé a pedagógusok számára készített foglalkozásterv kifejezetten 6-12 éves gyermekeket céloz meg, akiknek a körében terjeszteni kell az LMBTQ-tanokat. Márpedig ez a korosztály rendkívül sebezhető, még nem tudja megfelelően megszűrni, értelmezni a kapott információk egy részét úgy, mint akár a kamaszok, vagy a fiatal felnőttek. Ezt a sebezhetőséget használja ki az LMBTQ-lobbi.

A Meseország mindenkié eredetileg még ennek a korosztálynak is úgymond alálőtt volna, ugyanis a hozzá tartozó foglalkozásterv eredeti alcíme „foglalkozástervek óvodapedagógusoknak és alsó tagozatos tanítóknak". Ez később módosult a „Foglalkozástervek pedagógusoknak" alcímre, az óvodás korcsoportot már kihagyták belőle – vélhetően a várható botrány miatt. Ennek ellenére már 10 éves gyermekek esetén olyan témákat feszegettek volna egy iskolai foglalkozás kereteiben, mint a melegházasság. A Légy szerencsés, Batbaján! című „mese" kapcsán ugyanis a foglalkozást tartó, úgynevezett „facilitátor" ezt az instrukciót kapja: „F beszélgetést indít a melegházasságról (itthon és külföldön, miért szabad/miért tiltott?)".

De még konkrétabb a Házasodik a herceg című meséhez kapcsolódó feladat, hogy a kisgyermekek készítsék el a homoszexuális királyfi esküvőjéről szóló „reklámfilmet/szlogent/hirdetést". Ez utóbbi meséhez kapcsolódó feladatsor 6-8 éves gyermekek számára készült. Mindezek mellett természetesen szóba kerülnek a „fiúsan öltőző lányok" és a „lányosan öltöző fiúk" a transzneműség iránti érzékenyítés kapcsán. 

MIKÖZBEN TEHÁT AZ LMBTQ-LOBBI TILTAKOZIK AZ ELLEN, HOGY AZ Ő TEVÉKENYSÉGÜK IS BEKERÜLJÖN A GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNYBE, SOROS PÉNZÉN IGYEKEZNEK BEVONNI A GYERMEKEKET A GENDERŐRÜLETBE. 

Nyugaton már dübörög az LMBTQ-propaganda

A nyugati országokban már egyre inkább az extremitások kerülnek előtérbe a baloldal egyik központi programját képező LMBTQ-propagandában, s a gyermekek érzékenyítését is minél fiatalabb korban igyekeznek elkezdeni, ebben pedig sokszor a vállalati világ és a (baloldali) kultúrpolitika is készséges partner. A tengerentúlon, a különböző lobbicsoportok közbenjárására sok esetben még az iskolai tananyagba is beépült az LMBTQ-s érzékenyítés, amelyet még a matematikához hasonló absztrakt tárgyakba is becsempésznek. A Welcomingchools.org nevű oktatási portál például azt szorgalmazza, hogy még a szöveges feladatokban is jelenjenek meg a szivárványcsaládok.

Számos szakember szerint rendkívül káros az a külföldön terjedő jelenség, hogy az LMBTQ-s lobbicsoportok amellett kardoskodnak, hogy akár már egy néhány éves gyermeket is transzneműként kezeljenek a szüleik, ha csak egy pillanatra is nem a biológiai nemének megfelelően viselkedik. E körök normális dologként próbálják beállítani azt is, ha tízévesnél fiatalabb fiúkat küldenek színpadra női ruhákba, transzvesztitának öltöztetve. Az USA-ban már nem ritkaság az óvodásoknak szervezett transzgender tábor sem. Ezzel párhuzamosan egyre kendőzetlenebbül bombázzák a gyermekeket LMBTQ-propagandát tartalmazó reklámokkal. Már az a reklám is tiltakozáshullámot váltott ki, amelyben egy homoszexuális férfipár próbálja az ebéd elfogyasztására bírni az általuk közösen nevelt gyermeket, de a szexualitás is egyre explicitebb módon jelenik meg a fiatalkorúaknak szóló hirdetésekben. És megjelenik a gyerekkori nemváltó műtétek kérdése is.

Az erősödő LMBTQ-s érzékenyítés további tünete, hogy míg például a Nickelodeon nevű amerikai mesecsatorna tavaly még tagadta, hogy az óvodások által frekventált műsorsávban mutattak volna be a Black Lives Matter nevű szélsőbaloldali, erőszakos szervezetet és a melegjogokat népszerűsítő reklámokat, idén júniusban a Pride alkalmából a televízió egyik alcsatornája már konkrétan a melegfelvonulásról készített rajzfilmet. A kisgyermekeket célzó műsorban a botrányos, pornográf elemeket is tartalmazó performanszairól ismert Nina West nevű transzvesztita énekelt a meleg, transzszexuális, valamint nem bináris párok és családok idilli boldogságáról.

Bővülő betűszó

Az LMBT betűszó a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek gyűjtőneve, a nemzetközi szóhasználatban elterjedt LGBT magyar fordítása. A betűsor folyamatosan bővül, és párhuzamosan több változata van használatban. Leggyakrabban az angol queer szót jelölő Q betűt adják hozzá, amely a nemi irányultság eldöntetlenségére utal. Ezenkívül olyan, a tudományos szakirodalmakban nem számon tartott szexuális irányultságokat is megkülönböztetnek, mint például a pánszexualitás vagy omniszexualitás. Az LMBT kifejezés az 1960-as évek Amerikájában gyökerezik, amikor ezek a szexuális kisebbségek kezdtek érdekvédelmi csoportosulásokba szerveződni. Mára az LMBT-mozgalmak a szorosan vett melegjogi kérdéseken messze túlnyúló lobbiszervezetté alakultak, és az általuk hirdetett eszmék szervesen beépültek a nemzetközi baloldal programjába is. Az LMBT lobbi szélsőségesebb irányzatai olyan sokak által vitatott ügyek mellett kardoskodnak, mint a gyermekek nemátalakító műtéteinek engedélyezése.

Origo

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) kedden elfogatóparancsot adott ki Szergej Sojgu, az orosz biztonsági tanács titkára, valamint Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke ellen az ukrajnai háború során 2022. október 10. és 2023. március 9. között elkövetett állítólagos háborús bűncselekmények miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!