2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Belföld

Soros szervezetei néhány óra alatt átcímkézték a pedofiltörvényt

A központi Soros-szervezet szorgalmazta, hogy néhány óra alatt homofób törvénnyé címkézték át a pedofiltörvényként emlegetett magyar jogszabályt - írja a Magyar Nemzet. A napilap arról számol be, hogy néhány napja a Liberties összeurópai lobbiszervezet honlapján jelent meg egy írás arról, hogy a pedofiltörvény elnevezés használatával hibáztak az azt ellenző erők. Ezt követően előbb a Hvg.hu, majd más liberális lapok is homofób törvényként kezdték említeni a jogszabályt. Június 23-án este 8 óráig 82 cikk említette ezt a kifejezést, köztük a Soros által pénzelt Magyar Narancs, illetve a szintén a spekuláns által fenntartott 444 is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bajnai, rossz értelemben

Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!