2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Belföld

Soros szervezetei néhány óra alatt átcímkézték a pedofiltörvényt

A központi Soros-szervezet szorgalmazta, hogy néhány óra alatt homofób törvénnyé címkézték át a pedofiltörvényként emlegetett magyar jogszabályt - írja a Magyar Nemzet. A napilap arról számol be, hogy néhány napja a Liberties összeurópai lobbiszervezet honlapján jelent meg egy írás arról, hogy a pedofiltörvény elnevezés használatával hibáztak az azt ellenző erők. Ezt követően előbb a Hvg.hu, majd más liberális lapok is homofób törvényként kezdték említeni a jogszabályt. Június 23-án este 8 óráig 82 cikk említette ezt a kifejezést, köztük a Soros által pénzelt Magyar Narancs, illetve a szintén a spekuláns által fenntartott 444 is.

  • Soros szervezetei néhány óra alatt átcímkézték a pedofiltörvényt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!