2022. 09. 24. Szombat Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Balaton retró 00:05

Belföld

Soros mellett az IMF is beférkőzött a Jobbikba 2018-ban

Soros György mellett az IMF is beférkőzött a Jobbikba már 2018-ban - mondta a Hír Tv-nek a párt akkori alelnöke. Volner János szerint Budapesten, a Dürer Rendezvényközpontban, a Jobbik értelmiségi találkozóján, egy számára ismeretlen személy lépett oda hozzá, aki úgy mutatkozott be neki, mint a Nemzetközi Valutaalap gazdaságpolitikusa. Volner szerint ez meglepte, hiszen Magyarországot - a Gyurcsány-kormány miatt - épp az IMF tartotta pénzügyi gyámság alatt és ezt - elvileg - akkor a Jobbik is elítélte.

  • Soros mellett az IMF is beférkőzött a Jobbikba 2018-ban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!