2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Soros György támogatja a Partizánt is

Soros György nélkül a Partizán sem lenne - a milliárdos tőzsdespekuláns alapítványán keresztül támogatja a baloldali internetes műsort. Gulyás Márton a nézők kérdésére vallotta be, hogy amit ők csinálnak, azt piaci alapon nem lehet finanszírozni, ezért többek között külföldi pályázatokra, adományokra szorulnak. Gulyás Márton azt azonban tagadta, hogy a külföldi finanszírozók hoznák meg a műsorok szerkesztésével kapcsolatos döntéseket.

  • Soros György támogatja a Partizánt is

Tehát igen, valószínűleg ott van a sornak a végén Soros György is, ezt kár eltagadni.

Egy maratoni kérdezz-felelek keretében vallotta be a Partizán műsorvezetője, hogy őket is támogatta Soros György. Gulyás Márton azt mondta, kár lenne tagadni, hogy részesültek az amerikai milliárdos pénzéből.

A baloldali aktivista a támogatás létjogosultságát azzal magyarázta, hogy amit ők csinálnak, az egy drága műfaj. A Partizán műsorvezetője azt is mondta: bevételeik felét nagy adományok, donorok, adott esetben nemzetközi finanszírozási források teszik ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!