2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Soros György emberei szervezik a magyarok elleni kampányt

Soros György emberei szervezik Ukrajnában a magyarok elleni kampányt – írja az origo.hu.

  • Soros György emberei szervezik a magyarok elleni kampányt

A portál szerint a tőzsdespekuláns átvette az ukrán kormány irányítását, és saját embereit ültette a politikai és gazdasági kulcspozíciókba, köztük a legnagyobb ukrán cég, a NAFTOGAZ vezetőségébe. A portálon megjelent írás szerint, mivel a magyar kormány lebuktatta a Soros-hálózatot és az Európát romba dönteni szándékozó bevándorláspolitikáját, így nem kell csodálkozni azon, hogy megszaporodtak a kárpátaljai magyar kisebbség elleni agresszív támadások.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!