2020. május 29.,
péntek, Magdolna napja

Soproni Tamás: Lackner Csabának nincs helye a politikában

2019. október 19., szombat 15:20

Az MSZP-s politikus elfogadhatónak nevezte, hogy Lackner Csaba felfüggesztette párttagságát, amíg tisztázódik, hogy a róla készült kép- és hangfelvétel valós vagy sem. Soproni Tamás viszont kijelentette: a felvételek alapján egyértelmű, hogy ami azokon látható és hallható, az megtörtént, ezért Lacknernek nincs helye a politikában.

Élesen összeszólalkozott az ATV pénteki műsorában Harangozó Tamás és Soproni Tamás a kispesti szocialisták botránya miatt.

A Momentumos Soproni Tamás kijelentette: a felvételek alapján egyértelmű, hogy ami azokon látható és hallható, az megtörtént, ezért Lacknernek nincs helye a politikában.

A balliberális politikusok eddig nem ismerték fel Lackner Csabát a videón és a hangfelvételeken. Az MSZP-sek egy hete még manipulált felvételről beszéltek.

Híradónk szerette volna megkérdezni a pártelnököt, hogy most már felismerik e a felvételeken Lackner Csabát illetve, hogy a szocialisták miért nem zárják ki a botrányba keveredett kispesti politikust. De amint meglátták a HírTV stábját – azonnal elmentek a szocialista politikusok.

Hír TV