2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Soponya lehet a „vizslázás” magyarországi központja Kovács Zoltán szerint

Az elmúlt hónapok megmutatták, hogy esély és remény van a vadászattal kapcsolatos negatív hangulat megváltozására - ezt mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár Soponyán. Kovács Zoltán szerint ez akkor teljesülhet, ha az érintettek együtt tudnak dolgozni. Az "Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kormánybiztosa hozzátette, a negatív felhangok világkiállítás után a háttérbe szorulhatnak, különösen akkor, ha minél többen megismerkednek a kutyás, a solymász és a vadászatot övező kulturális értékekkel.

  • Soponya lehet a „vizslázás” magyarországi központja Kovács Zoltán szerint

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!