2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Sok hűhó semmiért + videó

Sok hűhó semmiért - így kommentálta a VII. kerületi Fidesz frakció-vezetője Karácsony Gergely eddigi teljesítményét. Benedek Zsolt szerint a főpolgármester csak látványberuházásokról beszél és leporolja a korábbi évek terveit.

  • Sok hűhó semmiért + videó

Szemétválság, dugók és elcsúszott beruházások. A fidesz VII. kerületi frakcióvezetője a fővárosi baloldali városvezetés látványberuházásairól, a korábbi évek terveinek leporlásáról beszélt a Napi aktuálisban.

Karácsony Gergely most már szerintem óriási bajban van. És megpróbált leporolni néhány olyat tervet, amit az elmúlt években már fel fel villantott de ahogy szerkesztő asszony is említette semmiféle előrelépés nem történt ezekben az ügyekben. A Clark Ádám térnél is azt láthatjuk, hogy 2023-as a terv a nagykörútnál ami az én kerületemet is érinti az 2021-es terv

- mutatott rá a politikus.

Benedek Zsolt hozzátette, a körúton is csak annyi történt, hogy egy vödör festékkel lefestették a bicikliutakat. Az Üllői úti karók pedig akadályozzák mind a mentőket mind az ott lakókat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!