2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Soha nem látott mértékben fog emelkedni az orvosok bére

Várhatóan duplájára emelkedik az orvosok fizetése 2021 januárjától. A miniszterelnök közösségi oldalán jelentette be, hogy elfogadták a Magyar Orvosi Kamara által előterjesztett béremelési javaslatot, és megállapodtak a hálapénz kivezetéséről is. Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint, történelmi jelentőségű döntés született.

  • Soha nem látott mértékben fog emelkedni az orvosok bére

 

Korábban: 

Akár 2 millió 400 ezer forint is lehet majd egy orvos bére - jelentette ki a Magyar Orvosi Kamara elnöke. Kincses Gyula szerint további reformlépésekre van szükség. Ezek kidolgozásába a kamara a kapcsolódó minisztériumokat is be kívánja vonni. A béremelés első szakasza várhatóan 2021 januárjában kezdődik és 2023-ra éri majd el a kitűzött összeget. 

Kapcsolódó anyag:

Soha nem látott mértékű béremelést kapnak az orvosok, a hálapénzt kivezetik

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!