2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Sneider nem mond le a Parlament alelnöki posztjáról

Közben egy másik lemondatás is botrányt kavar a pártban. Az azonnali.hu-nak Sneider Tamás, akit a Parlament alelnöki posztjáról szeretne elmozdítani a pártvezetés, úgy nyilatkozott, önként nem távozik. A Jobbik korábbi elnökét ezek ezután csak úgy lehet eltávolítani, ha a párt kizárja őt a frakcióból. Sneidert, aki 2014 óta a Jobbik színeiben a Parlament alelnöke, Balczó Zoltánra szeretnék lecserélni, aki már el is fogadta a felkérést.

  • Sneider nem mond le a Parlament alelnöki posztjáról

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!