2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Sneider felkészült a Jobbik feloszlatására

Felkészült a Jobbik, ha oszlatni kell a pártot – Sneider Tamás a Népszavának adott interjút, amelyben kifejti: ha nem kapnak részletfizetési lehetőséget az Állami Számvevőszék által kiszabott büntetések törlesztésére, nem tudnak fizetni. A Jobbiknak 20 millió van a számláján, már felvették a kapcsolatot az adóhivatallal, de eddig csak szóbeli egyeztetés történt – tette hozzá a párt elnöke, aki már a rendkívüli kongresszusán is felvetette a Jobbik megszűnését. A párt parlamenti frakciójának tagjai úgy döntöttek, hogy ha megszüntetik a pártot, akkor független képviselőként folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar: Legendás Margit-sziget

Ma, Szent Margit halálának évfordulóján megmutatjuk önöknek, hogy milyen rejtett kincseket és történeteket rejt a középkorban még Nyulak szigeteként ismert Margit-sziget.

Radar: Éjjel-nappal szóvivő

Ahogy ígértük, a mai adásban folytatjuk a szóvivők bemutatását, most ismét új oldalukról ismerhetnek meg nagyszerű szakembereket.

Radar: Központban az oktatás

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás csütörtöktől szombatig színes programokkal várta az érdeklődőket a Hungexpon.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!