2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Sneider: Besúgóhálózat működik a Jobbikban

Besúgóhálózat működik a Jobbikon belül, erősítette meg Híradónknak Sneider Tamás a párt volt elnöke. A Hír TV-nek azzal indokolta kilépését a Jobbik frakcióból, hogy a baloldali, liberális szavazókat akarja megszólítani Jakab Péter. Varga-Damm Andrea szerint pedig Jakab hazug súgói miatt zsugorodik a párt. A Jobbik nem reagált az elhangzottakra.

  • Sneider: Besúgóhálózat működik a Jobbikban

A Jobbikból nem lép ki, megvárja, hogy kizárják – mondta Varga-Damm Andrea az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A politikus szerint Jakab Péter Thürmer Gyula, kommunista politikus helyére vezeti a Jobbikot. Hozzátette: a Jakab Péter hazug súgóinak köszönhető a Jobbik lassú pusztulása.

Sneider Tamás is úgy látja, hogy a Jakab Péter által vezetett Jobbik a baloldali szavazóbázist próbálja megszólítani. A politikus Híradónknak azt is megerősítette, hogy besúgóhálózat működik a Jobbikon belül. A párt volt elnöke múlt héten lépett ki a Jobbik frakcióból azt követően, hogy visszahívták parlamenti alelnöki tisztségéből.

Farkas Gergely szintén múlthéten hagyta el a Jobbik frakciót, közösségi oldalán azzal indokolta döntését, hogy Jakab Péter számtalan belső fórumon kijelentette: nem hajlandó jobboldali, nemzeti gondolatokat elmondani beszédeiben. Kitért arra is, hogy Jakab Péterék leszámolást folytatnak mindenkivel, akit ellenségnek vélnek és egy besúgóhálózatot működtetnek a pártban.

A témával kapcsolatban kerestük a Jobbikot is, ahonnan azt az ígéretet kaptuk, hogy közleményben reagálnak az elhangzottakra, ezt azonban adásunkig nem juttatták el szerkesztőségünkhöz.

Paranoiás a Jobbik elnöksége

A párton belüli konfliktus a jelenlegi elnökség paranoiája miatt alakult ki. Erről beszélt Sneider Tamás a Magyar Nemzetnek adott interjúban. A volt pártelnök szerint a Jobbik - amelyet folyamatosan hagy el a tagság - három részre fog szakadni. Úgy fogalmazott: határozott jövőkép és politikai üzenet nélkül a világ összes pénzét el lehet költeni, akkor sem lehet belőle komoly mozgalmat, pártot létrehozni. Hozzátette: mivel egy hetedik baloldali pártra nincs szükség ezért nem látja a Jobbik jövőjét.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!