2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Belföld

Simor volt tanácsadójával kapott ki az MSZP

A Pest megyei Monoron magabiztosan nyerte a Fidesz az önkormányzati képviselő-választást. Balogh Imre a szavazatok több mint 50 százalékát szerezte meg. Az MSZP kampányát Simor András volt tanácsadója, Braun Róbert segítette.

A második a Jobbik lett, megelőzve a szocialisták és a Gyurcsány-párt közös jelöltjét, aki mindössze 15 százalékot kapott. Az MSZP kampányát Braun Róbert, Simor András és Gyurcsány Ferenc egykori tanácsadója segítette. 2014-ben a szocialisták őt indítanák országgyűlési képviselőjelöltként a körzetben.

A Hír TV riporterének arra a kérdésére, hogy van-e valamiféle monori kötődése Braun Róbertnek, az MSZP választókerületi elnöke úgy válaszolt: „Igen, van. Gál Zoltán, aki ennek a körzetnek több éven keresztül a képviselője volt, megkért arra, hogy vegyem át az örökségét, és én örömmel teszem.”

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kocsis Máté: Életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

Karácsony kiesett, Márki-Zay beesett, a lényeg, hogy a show folytatódjon tovább - írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebook oldalán. 2021. október 17.

Dobrev Klára elismerte vereségét

Dobrev Klára: "Felhívtam Márki-Zay Pétert, és tiszta szívből gratuláltam a győzelméhez. Ő a hatpárti ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje." 2021. október 17.

Szigorú sebességhatárt vezetnének be az utakon

Lakott területen 30 km/h-val közlekedhetnek az autósok a jövőben. 2021. október 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!