2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Sikerrel zárult az Ökumenikus Segélyszervezet 12. Iskolakezdés együtt! segélyakciója

Sikeres volt az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő akciója. A nyári szünet utolsó napjára megtöltötték a 2000-ik iskolatáskát is. A 12. alkalommal meghirdetett, "Iskolakezdés együtt!" elnevezésű programban olyan gyerekeknek akart a szervezet segíteni, akiknek már az első tanítási nap is hátrányból indul.

  • Sikerrel zárult az Ökumenikus Segélyszervezet 12. Iskolakezdés együtt! segélyakciója

Az augusztus közepén meghirdetett Iskolakezdés együtt! akció olyan gyerekeknek próbált segíteni, akiknek rosszabbak az esélyei társaiknál.

,A gyerekek kiválasztása az már júniusban, júliusban megtörténik, az Ökumenikus Segélyszervezet intézményeiből, illetve az intézményünk látóköréből választjuk ki azokat a rászoruló gyerekeket, ahol biztosan tudjuk, hogy a lehető legjobb helyre kerül a segítség. Én azt gondolom, hogy minden ilyen átadási alkalom meggyőz minket arról, hogy valóban jó helyre kerültek az adományok” - nyilatkozta Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója.

A tanszerek csomagolásába ismert önkéntesek is bekapcsolódtak.

"Annak a ténynek a tudatában, hogy ezeknek a gyerekeknek mi adtuk meg az esélyt, egészen másként csomagoltuk ezeket a csomagokat. Nagyon furcsa most kimondani, de valóban ma Magyarországon vannak olyan családok, akiknek komoly problémát jelent akár ez a 10-20 ezer forintos csomag összeállítása, a tanévkezdés” - mondta Kovács "Kokó" István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Őszi kertészkedés

Radar - Őszi kertészkedés

Néhány hasznos tanácsot ad nekünk Mogyorósi Rita hobbikertész, aki már neki is látott az őszi feladatoknak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!