2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Sikeres évet zárt Komló

Kormánypárti polgármestere, de ellenzéki többségű képviselő-testülete van Komlónak. Ennek ellenére beruházások tekintetében sikeres évet zárt a város. 2020-ban mintegy 2 milliárd forint érkezett a településre.

A nagyobb beruházások közül a buszpályaudvar felújítása, egy korábbi bányaterület rehabilitációja, valamint a közműfelújítások még zajlanak, a volt bánya fürdőépületének kisvállalkozói bázissá alakítása pedig már be is fejeződött. Ezek összértéke csaknem 2 milliárd forint. A városnak kormánypárti polgármestere van, de a közgyűlés ellenzéki többségű. Ennek ellenére, Komló érdekében együtt tudnak dolgozni.

A beruházások elsődleges célja a foglalkoztatás bővítése, hiszen a volt bányászvárosban még mindig sokan vannak munka nélkül.

A fejlesztések tovább folytatódnak, hiszen a következő uniós ciklusban mintegy 5 milliárd forint érkezhet Komlóra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bíró Attila: Elődöntőt nyerni is meg kellett tanulni

Bíró Attila szövetségi kapitány és Keszthelyi-Nagy Rita szerint is szintet lépett a magyar női vízilabda-válogatott, amely a hollandok legyőzésével bejutott a hazai rendezésű világbajnokság döntőjébe, ahol a legutóbbi három vb-n és olimpián győztes amerikaiakkal találkozik majd.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!