2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Sikeres évet zárt Komló

Kormánypárti polgármestere, de ellenzéki többségű képviselő-testülete van Komlónak. Ennek ellenére beruházások tekintetében sikeres évet zárt a város. 2020-ban mintegy 2 milliárd forint érkezett a településre.

  • Sikeres évet zárt Komló

A nagyobb beruházások közül a buszpályaudvar felújítása, egy korábbi bányaterület rehabilitációja, valamint a közműfelújítások még zajlanak, a volt bánya fürdőépületének kisvállalkozói bázissá alakítása pedig már be is fejeződött. Ezek összértéke csaknem 2 milliárd forint. A városnak kormánypárti polgármestere van, de a közgyűlés ellenzéki többségű. Ennek ellenére, Komló érdekében együtt tudnak dolgozni.

A beruházások elsődleges célja a foglalkoztatás bővítése, hiszen a volt bányászvárosban még mindig sokan vannak munka nélkül.

A fejlesztések tovább folytatódnak, hiszen a következő uniós ciklusban mintegy 5 milliárd forint érkezhet Komlóra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!