2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Csörte - A nap vitája 13:05

Belföld

Sikeres évet zárt Komló

Kormánypárti polgármestere, de ellenzéki többségű képviselő-testülete van Komlónak. Ennek ellenére beruházások tekintetében sikeres évet zárt a város. 2020-ban mintegy 2 milliárd forint érkezett a településre.

A nagyobb beruházások közül a buszpályaudvar felújítása, egy korábbi bányaterület rehabilitációja, valamint a közműfelújítások még zajlanak, a volt bánya fürdőépületének kisvállalkozói bázissá alakítása pedig már be is fejeződött. Ezek összértéke csaknem 2 milliárd forint. A városnak kormánypárti polgármestere van, de a közgyűlés ellenzéki többségű. Ennek ellenére, Komló érdekében együtt tudnak dolgozni.

A beruházások elsődleges célja a foglalkoztatás bővítése, hiszen a volt bányászvárosban még mindig sokan vannak munka nélkül.

A fejlesztések tovább folytatódnak, hiszen a következő uniós ciklusban mintegy 5 milliárd forint érkezhet Komlóra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!