2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Honvéd retró 2. 11:00

Belföld

"Semmit rólunk nélkülünk"

A fogyatékossággal élőket érintő intézkedésekről szóló tájékoztatókiadványt ad ki a kormány. A füzetben az elmúlt évtized eredményeit mutatják be. Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár hangsúlyozta: a területen rendkívül nagy lemaradás halmozódott fel az előző kormányok alatt, ezt a jelenlegi kabinet párbeszéddel és együttműködéssel próbálja helyreállítani.

Füzet és hangoskönyv formájában is megjelenik az a kiadvány, amelyben a kormány fogyatékossággal élő embereket érintő intézkedéseit ismerteti.

Kósa Ádám, európai parlamenti képviselő, aki egyben a a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének is az elnöke, azt közölte, hogy hiánypótlónak tartja az elmúlt évtized eredményeit összefoglaló kiadványt.

A szociális ügyekért felelős államtitkár leszögezte: emberek millióit is érintheti a fogyatékossággal élők ügye, ha az érintetten túl a családtagokról is szó esik.

Fülöp Attila hangsúlyozta: a területen rendkívül nagy lemaradás halmozódott fel az előző kormányok alatt, ezt a jelenlegi kabinet párbeszéddel és együttműködéssel próbálja helyreállítani.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában: Georg Spöttle nem hisz a németeknek + videó

Háború Ukrajnában: Georg Spöttle nem hisz a németeknek + videó

Oroszország potenciálisan változtathat nukleáris doktrínáján, ha az Egyesült Államok és szövetségesei eszkalációs lépései erre késztetik – közölte az orosz külügyminiszter-helyettes. Egyebek közt erről beszélt Háború Ukrajnában című műsorunkban Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!