2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Semjén Zsolt: A tehetséges gyermekek taníttatása az egész nemzet érdeke

A Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési frakciója idén is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdő adománygyűjtéséhez. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úgy fogalmazott: a tehetséges gyermekek taníttatása az egész nemzet érdeke.

  • Semjén Zsolt: A tehetséges gyermekek taníttatása az egész nemzet érdeke

A kereszténydemokraták országgyűlési frakciója nem először támogatja a rászoruló tehetségek tanévkezdését. Semjén Zsolt szerint ugyanis ezzel gyermekeket arra is ösztönzik, hogy kedvet kapjanak a tanuláshoz.

Az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója azt mondta: minden esetben célzott adományokról van szó és a kárpátaljai magyar diákokra is gondolnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!