2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Erdély és Románia 11:05

Belföld

Semjén Zsolt: A bevándorlás kérdése a legfontosabb ma Európában

A bevándorlás kérdése a legfontosabb ma Európa számára - mondta a miniszterelnök-helyettes a Fidesz-KDNP országjárásán Barcson. Semjén Zsolt megjegyezte: a brüsszeli vezetés inkorrekt, törvénytelen és antidemokratikus.

  • Semjén Zsolt: A bevándorlás kérdése a legfontosabb ma Európában

A politikus kiemelte: a magyar emberek kifejezték, hogy nem akarnak kevert népességű országban élni, ez pedig a kormányt is kötelezi arra, hogy megvédje a nemzeti szuverenitást és a keresztény civilizációt. Semjén Zsolt hangsúlyozta: az életnek vannak olyan dolgai, amiket utólag helyre lehet hozni, de a bevándorlás nem ilyen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!