2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:05

Belföld

Semjén: Az Orbán-kormány Európa legkereszténydemokratább kormánya

A Fidesz és a KDNP szövetsége a magyar és az Európai Unió történetének legsikeresebb konstrukciója - mondta el Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes a Fidesz XXVIII. kongresszusán, amikor köszöntötte az egybegyűlteket a budapesti BOK Sportcsarnokban Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár köszöntője után

  • Semjén: Az Orbán-kormány Európa legkereszténydemokratább kormánya

Semjén Zsolt kiemelte, 75 éve alapították meg a KDNP-t Szálasival szemben a náci megszállás ellen, majd folytatta a harcot a Rákosival szemben a szovjet megszállás ellen.

Keresztényként tudták, hogy a faji és az osztályszocializmus embertelen istentelen és neo pogány – emelte ki a miniszterelnök-helyettes. A politikus elmondta, a pért vezetői soha nem lettek kollaboránsok, majd rendszerváltó párt lett a KDNP és kitartó szövetséges minden Orbán-kormányban.

A politikus kiemelte, ez a kormány Európa legkereszténydemokratább kormánya.

A Fidesz és a KDNP szövetsége a magyar és az Európai Unió történetének legsikeresebb konstrukciója, hiszen 2006 óta mindvégig abszolút többsége van.

Úgy fogalmazott, a Fidesz és a KDNP szövetsége értékszövetség a keresztény civilizáció védelmének, a nemzeti elkötelezettség megvalósításának és a polgári értékek értékközössége, emberi minőség, bajtársi hűség. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!