2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Selmeczi: a szocialisták a mai napig adósak az igazsággal

Hazugságot hazugságra halmoz az MSZP a bajai videóügyben – a Fidesz szóvivője szerint.

Az mno.hu birtokába került jegyzőkönyv ugyanis cáfolja a szocialisták szóvivőjének korábbi állításait. Török Zsolt ugyanis kiállt amellett, hogy nincs közük – a videót a párt székházába eljuttató – Károlyi Attilához. A dokumentum szerint azonban Károlyi aláírása szerepel az MSZP országos sporttagozatának jegyzőkönyvében. Selmeczi Gabriella azt mondta, 5 hete várnak arra, hogy a szocialista párt tisztázza magát.

„A szocialisták tehát a mai napig adósak az igazsággal, és a mai napig adósak a válaszokkal. Ezekre továbbra is várjuk a válaszokat, miután egyre több hazugságra derül fény. És várjuk a felelősség megállapítását, ez egy nagyon fontos dolog. Ahogy adós a válaszokkal Gyurcsány Ferenc és a DK is, és Gyurcsány Ferenc azzal is adós, hogy tisztázza vezetőinek a szerepét ebben az egész hamisítási ügyben” – jelentette ki Selmeczi Gabriella.

A szocialisták továbbra is tagadják, hogy lenne Károlyi Attila nevű tagjuk vagy Fejér megyei sporttagozatuk. Az MSZP közleményében azt azonban elismerte, hogy mivel rendezvényeik nyilvánosak, ezért azokon akár Károlyi is részt vehetett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!