2023. 04. 01. Szombat Hugó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Belföld

Se pénz, se működő termék: a jótállás buktatói

Sem az internetes áruház, sem a forgalmazó cég, de még a futárszolgálat sem vállalja a felelősséget a nem működő vagy sérült áruk miatt. Állandó problémák az online vásárlások körül.

  • Se pénz, se működő termék: a jótállás buktatói

Nem vonható felelősségre a webáruház, ha hibás a náluk rendelt áru, de nem kérhető számon az örökké rohanó futár sem, ha sérülésmentes csomagolásban adta át nekünk a terméket? Nincs egyszerű helyzetben az, aki elégedetlen az online rendelt portékával és próbálja megjavíttatni, kicseréltetni azt, vagy szeretné visszakapni a pénzét, mert használhatatlan, működésképtelen a termék, amiért fizetett.

A Panaszkönyvben két család, két város, két vásárlás. Egy valami mégis közös a történetekben, hogy a termék, amit a netről rendeltek, használhatatlan, a szavatossági jogukat pedig nem tudták sikeresen érvényesíteni a fogyasztók. Se pénz, se működő vásárfia.

Részletek a Panaszkönyv műsorában:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!