2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Scholtz: merészek és megfoghatatlanok a Sargentini állításai

Problémásnak tartja a Sargentini jelentést a volt német védelmi miniszter. Rupert Scholz a Hír Televíziónak úgy nyilatkozott, hogy több merész kijelentés is szerepel a holland képviselő jelentésében a magyar jogállamisággal kapcsolatban.

  • Scholtz: merészek és megfoghatatlanok a Sargentini állításai

„Hogyha valaki sérti a jogállamiságnak az elvét, az ellen fel kell lépni, de ezek nagyon merész kijelentések és nagyon megfoghatatlanok. Azt is figyelembe kell venni, hogy az EU szerződései a nemzeti sokszínűséget és a nemzeti identitást is őriznék és sok területen kell ,hogy legyenek egyéni lehetőségek az országoknak, hogy a saját útjukat járják és itt Magyarország tekintetében a nemzeti identitásnak az alapvető érveit úgy gondoljuk, hogy azt mondja, hogy nem tartották be ezeket az elveket”. – mondta el Rupert Scholtz korábbi német védelmi miniszter a Hír TV stúdiójában.

A teljes interjút a 19:30 órakor kezdődő Magyarország Élőben című műsorunkban láthatják.  

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!