2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Schifferék ismét alternatív költségvetést készítettek

A korrupció elleni fellépéssel erősítené a gazdaságot az LMP – jelentette be a párt társelnöke. Schiffer András sajtótájékoztatóján mutatta be azt az alternatív költségvetést, amely főként az oktatásra és az innovációra épül.

Az ökopárt társelnöke azt mondta, a tervezetet úgy készítették el, hogy annak végrehajtása nem növelné meg az államháztartás hiányát. „Az LMP idén is és a megelőző években is, most már ötödik alkalommal olyan költségvetési alternatívát mutat be, amivel fillérre el tudunk számolni és olyan költségvetési alternatívát mutat be, amelyik egy fillérrel nem növeli sem az államháztartási hiányt, sem az államadósságot. A kiút a válságból címet viselő költségvetési alternatívánknak meggyőződésem szerint a három legfontosabb pontja a munkahelyteremtésre, az oktatás, illetve az innováció fejlesztésére, valamint a korrupció elleni fellépésre vonatkozik” – fogalmazott Schiffer András.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!