2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Schanda Tamás: A második csata, munkahelyek megvédése és újak teremtése

  • Schanda Tamás: A második csata, munkahelyek megvédése és újak teremtése

Schmuck Erzsébet LMP-s képviselő a napirend előtti felszólalása során a gazdaság jelenlegi állapotát igyekezett összefoglalni. Véleménye szerint új gazdasági intézkedésekre van szükség.

Schmuck Erzsébet véleménye szerint az új nemzeti konzultációra egyáltalán nincs szükség, a munkahelyekkel kapcsolatos kérdéseket pedig nem kell feltenni az embereknek, hanem az arra szánt összeget támogatásra kell fordítani. Az LMP képviselője a zöld energetikában látja a megoldást.

Az általa elhangzottakra Schanda Tamás a következőket reagálta:

10 év munkájára jelent veszélyt a koronavírus okozta világjárvány gazdasági hatása. Az országot tíz évvel ezelőtt a válság széléről hozta vissza a Fidesz-KDNP és a vírus megjelenése az elmúlt 10 év alatt elért eredményeket veszélyezteti – mondta Schanda Tamás, parlamenti államtitkár.

A rendszerváltás óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség Magyarországon, egészen a koronavírus megjelenéséig. Összefogásra, egymás segítésére továbbra is szükség van, hogy a gazdaságot helyre tudják állítani. Ebben az ellenzéki képviselők többsége ugyanakkor nem volt partner – jegyezte meg az államtitkár.

A magyar kormány, a nemzeti, polgári kormány megmutatta, hogy hogyan kell fenntartható gazdasági növekedést, munkahelyteremtést létrehozni és intézkedésekkel támogatni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

A főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely. Már be is nyújtotta a beadványt, annak ellenére, hogy pénteken a Nemzeti Választási Bizottság ismét az ő győzelmét állapította meg. Vitézy Dávid úgy reagált: áll az új voksolás elé.
Forró napok elé nézünk

Forró napok elé nézünk

A következő napokban beköszönt a kánikula, egyre perzselőbb lesz a napsütés, ezáltal pedig az UV-sugárzás is egyre extrémebb lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfő délutáni videójából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!