2022. 05. 26. Csütörtök Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Sasvári Sándor ismét Apolló nyergébe pattan

Sasvári Sándor ünnepi koncertet ad a budapesti MOM Kulturális Központban. Az este főszereplőjét ezúttal nemcsak énekelni, hanem négy hangszeren játszani is láthatja a közönség. A koncerten több vendégfellépővel is találkozhatunk.

Január 7-én súlyos balesetet szenvedett Sasvári Sándor. Az énekes arcán azonban már nyoma sincs a sérülésnek és újabb versenyre készül Apolló nevű lovával. Ahogy azt a Paletta műsorában is elmondta a baleset után nem változott a lovak iránti szeretete és készül a további versenyekre, kihívásokra.

„Az utóbbi 30 év az így telt el tehát amikor csak tehettem akkor versenyeztem és ez szándékomban is van pontosan Apollóval már a tavaszi nyílt pályás szezonban elkezdeni vele kis pályákon versenyezni. És hát természetesen a színház a másik ami nagyon fontos sorrendet nem nagyon tudok felállítani mert mindig ami éppen a legközelebbi arra koncentrálok” – mondta el Sasvári Sándor, Jászai Mari-díjas színművész, énekes a Paletta című műsor vendégeként a Hír TV stúdiójában.

Tekintse meg a teljes műsort:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!