2021. július 30.,
péntek, Judit, Xénia napja

Sárosdi Lilla trágár módon gyalázza Szarvas Józsefet

2021. február 22., hétfő 07:44, frissítve: hétfő 17:30

Még a radikális baloldali aktivistapártól, Schilling Árpádtól és Sárosdi Lillától is szokatlan trágár stílusban gyalázza az egyébként semmilyen egyetemi végzettséggel nem rendelkező Sárosdi Lilla a Nemzeti Színház vezető színészét, Szarvas Józsefet, pusztán azért, mert Szarvas ősztől osztályvezető tanár lesz a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Sárosdi Lillát annak idején nem vették fel a Színművészetire – idézi fel a történeteket az Origo cikke.

A viccesnek szánt francia szavakat azért keveri bele nemcsak stílusában, de színészi értelemben is gyalázatosan előadott trágárkodásába Sárosdi Lilla, mert férjével 2018 óta „emigrációban” egy francia faluban élnek – írja az Origo.

Emigrációjukat természetesen úgy kell elképzelni, hogy az Európai Unió egyik országából átkocsiztak egy másik országba. Azaz, jogi értelemben „emigrációjuk” nem sokban különbözik attól, mintha Sopronból átfurikáznának Nyíregyházára lakni.

Sárosdi Lillának Franciaországban semmilyen művészi munkája nincs, Schilling németországi bukása után finoman szólva nem dúskál felkérésekben. Függetlenül a járványhelyzettől. (A videót egyébként a Mandiner vette észre.)

A Mandiner azt is kiszúrta, hogy a színésznő korábbi videóját követően feltöltött egy újabbat is a témában, amely az alábbiakban tekinthető meg.

Sőt, hogy teljes legyen a kép, Sárosdi már feltöltötte közösségi oldalára a gyalázkodó videósorozat harmadik részét is. 

Ezek után az Origo megmutatja a Színház- és Filmművészeti Egyetem felhívását, amelyben Szarvas József valódi színészi átéléssel Vörösmarty Mihályt szaval. (Mint ismert, a Színművészetin ősztől Koltai Lajos, Vidnyánszky Attila, András Ferenc és Vecsernyés János is – valamennyien elismert művészek – osztályt indítanak.)

A teljes cikk ITT olvasható.

origo.hu, Hír TV