2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Sargentinivel pózol a kormánykritikus lap főszerkesztője

  • Sargentinivel pózol a kormánykritikus lap főszerkesztője

Közös fotót rakott ki közösségi oldalára Judith Sargentinivel az átlátszó.hu főszerkesztője, Bodoky Tamás. A kép aláírásában az áll, hogy az „egy sztárfotó” – számol be az Origo.

A Magyar Idők pedig arra emlékeztet, hogy a Magyarországot elítélő jelentéséhez a zöldpárti politikus – mások mellett – huszonkilenc nyíltan kormánykritikus szervezet állításait használta fel; köztük volt az átlátszó.hu is. Bodoky Tamás azóta magyarázatot is fűzött a képhez, azt írja, hogy semmiről sem egyeztettek a jelentéstevővel, véletlenül találkozott Sargentinivel. Hozzátette: megköszönte neki a magyar jogállamiság érdekében végzett munkáját és közös fotót is kért.

(Kezdőkép: facebook.com/bodoky)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!