2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 23:00

Belföld

Sargentinivel pózol a kormánykritikus lap főszerkesztője

Közös fotót rakott ki közösségi oldalára Judith Sargentinivel az átlátszó.hu főszerkesztője, Bodoky Tamás. A kép aláírásában az áll, hogy az „egy sztárfotó” – számol be az Origo.

A Magyar Idők pedig arra emlékeztet, hogy a Magyarországot elítélő jelentéséhez a zöldpárti politikus – mások mellett – huszonkilenc nyíltan kormánykritikus szervezet állításait használta fel; köztük volt az átlátszó.hu is. Bodoky Tamás azóta magyarázatot is fűzött a képhez, azt írja, hogy semmiről sem egyeztettek a jelentéstevővel, véletlenül találkozott Sargentinivel. Hozzátette: megköszönte neki a magyar jogállamiság érdekében végzett munkáját és közös fotót is kért.

(Kezdőkép: facebook.com/bodoky)

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Az általános iskolák érintettek leginkább a fertőzésben

Már javában tart a járvány negyedik hulláma. 2021. október 20.

Nemzetközi pályázat indult a Nyugati pályaudvar és környéke felújítására

Nemzetközi építészeti pályázatot hirdet a Nyugati pályaudvar és környéke megújítására a Budapesti Fejlesztési Központ. 2021. október 20.

CÖF-CÖKA: Aki a 2006-os jogfosztottakkal van, az a Békemeneten vesz részt

Aljas provokációnak nevezte a Civil Összefogás Fórum alapítója, hogy az ellenék eredetileg az Astoriára szervezte október 23-i rendezvényét. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!