2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Sajtóértesülés: öngyilkos lett Bogdán László, Cserdi polgármestere

Öngyilkos lett kedd éjjel Bogdán László, Cserdi polgármestere – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a Világgazdaság Online. A településvezető szegény roma családban született Pécsen, gyermekkorában költöztek családjával Cserdibe. Anyagi okokból nem tudott továbbtanulni, ezért saját magát fejlesztette.

  • Sajtóértesülés: öngyilkos lett Bogdán László, Cserdi polgármestere

2002-ben független jelöltként lett Cserdi alpolgármestere, 2006 óta pedig a település polgármestereként tevékenykedett.

Vezetése alatt mintafalut hozott létre Cserdiből. A többi között oktatási programot indított, a falu mezőgazdasági termelésbe kezdett, továbbá kertészeti közmunka-lehetőséget biztosítottak. A megtermelt feleslegből rászorulókat segítettek.

Polgármestersége alatt az addig nagyon rossz bűnügyi statisztikákat felmutató faluban gyakorlatilag megszűnt a bűnözés – olvasható a Vg.hu oldalon.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!