2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Sajnálja a párbeszédes polgármester, hogy tavaly nem volt járvány

Niedermüller Péter alpolgármestere sajnálkozik, hogy a Fidesz alatt nem volt járvány. Erzsébetváros Párbeszédes alpolgármestere, Szűcs Balázs úgy fogalmazott: "sajnálatos módon akkoriban nem volt járvány." A civil életben református lelkészként tevékenykedő politikus ezt azután jelentette ki, hogy a volt fideszes polgármester felhívta a figyelmet arra, hogy az ő vezetése alatt mindenre jutott forrás. Veres Zoltán, fideszes képviselő a kijelentésre úgy reagált: a koronavírus-járvány időszakában emberek élete forog kockán, ezzel nem lehet viccelődni.

  • Sajnálja a párbeszédes polgármester, hogy tavaly nem volt járvány

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!