2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Saját párttársa sem ért egyet Szilágyi György kijelentésével

Nem tartják szerencsésnek, ha képviselők egymás küllemére tesznek megjegyzést - mondta híradónknak Bencsik János jobbikos képviselő, amikor párttársa Szilágyi György szerdai kijelentéséről kérdeztük. A Jobbik frakcióvezető-helyettese ugyanis hajléktalanhoz hasonlította a Fidesz egyik EP-képviselőjének megjelentését.

  • Saját párttársa sem ért egyet Szilágyi György kijelentésével

Megkérdeztük Szilágyi párttársait is, ők mennyire tartják szerencsésnek, ha ilyen egy képviselő hajléktalanhoz hasonlítja politikai ellenfelét. Bencsik János a párt országgyűlési képviselője híradónknak azt mondta: nem hallotta a mondatot és nem ismeri annak szövegkörnyezettét így érdemben nem tud rá reagálni.

Demeter Márta, az LMP társelnöke szerint azokat a politikusokat érdemes megkérdezni az ilyen ügyekben, akik használják az enyhébb vagy keményebb jelzőket.

Nem ez volt az első botrányos esete Szilágyi Györgynek. Éppen két évvel ezelőtt veréssel fenyegette meg a jobbikos képviselő Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát az Országgyűlésben.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Látni és látszódni fontos a közutakon

Látni és látszódni fontos a közutakon

Aki autóba ül az biztosan tudja, hogy a fék, a fényszórók, az irányjelzők, az ablakmosó, és az ablaktörlő ellenőrzése a legfontosabb indulás előtt. Különösen ilyenkor, amikor szürke idő van, és az utak is csúszósak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!