2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Saját jelöltet indít a ferencvárosi baloldal Baranyi ellen

A ferencvárosi baloldali képviselők és civilek bejelentették, hogy Gegesy Ferencet kérik fel, hogy legyen a baloldal függetlennek mondott polgármester-jelöltje és szálljon szembe Baranyi Krisztával június 9-én az önkormányzati választásokon – közölte Torzsa Sándor (Momentum–DK–MSZP–PM–LMP–Jobbik) IX. kerületi képviselő a közösségi oldalán.

  • Saját jelöltet indít a ferencvárosi baloldal Baranyi ellen

A kilenc baloldali képviselő – akik most beálltak Gegesy Ferenc mögé – már korábban bejelentette, hogy egy csapatként indul újra az idei önkormányzati választáson.

Mi, ellenzéki képviselők ötszáz nappal ezelőtt kezdeményeztünk tárgyalást Baranyi Krisztinával és ezt további hat alkalommal megismételtük. Baranyi Krisztina egyik megkeresésünkre sem reagált érdemben, majd bejelentette, hogy az ellenzéki képviselők támogatása helyett egy saját magáról elnevezett egyesület színeiben indul a választáson

– magyarázta Torzsa Sándor, hogy a baloldali képviselők miért nem állnak már Baranyi Krisztina mögött. Hozzátette: győzelemre számítanak, ezért akarták, hogy ne egy pártpolitikus, hanem egy függetlennek mondható ember induljon, aki  képes vezetni a ferencvárosi ellenzéket.

A Magyar Nemzet már korábban megírta, hogy Baranyi Krisztina elveszítette a baloldal támogatását, mivel Magyar Péter után több baloldali képviselő szerint is „álellenzéki” a jelenlegi polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!