2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Belföld

Saját felajánlásnak tűntethette fel az adomány maszkokat az MSZP-s képviselő

  • Saját felajánlásnak tűntethette fel az adomány maszkokat az MSZP-s képviselő

Saját felajánlásként tüntethette fel a Kínától érkező adomány maszkokat egy MSZP-s képviselő - írta meg a Magyar Nemzet.

A napilap információi szerint az Állami Egészségügyi Elosztó Központ által lepecsételt szállítólevélen Bálint György saját kezű aláírása szerepel.

A kínai adomány érkezése után néhány nappal a terézvárosi MSZP Facebook-oldalán azt írták, hogy a szocialista képviselő saját költségén 10 ezer darab maszkot vásárolt, hogy segítse a VI. kerület lakóit a védekezésben.

Ezt követően a politikus még az önkormányzati lapnak is nyilatkozott az állítólagos anyagi áldozatvállalásról.

 

A kép forrása: Magyar Nemzet

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Egyre kínosabb információkra derül fény Magyar Péter új pártja alapítójáról

Egyre kínosabb információkra derül fény Magyar Péter új pártja alapítójáról

Nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy Magyar Péter új pártjának egyik alapítója, Deák Boldizsár nem csak itthon volt a pártállam besúgója, de a román titkosszolgálatokkal is kapcsolatban állt – erre utalnak a lapunkhoz eljutott legfrissebb információk. Mindez azért is pikáns, mert Magyar éppen egy csütörtöki Facebook-bejegyzésében tett ígéretet az ügynökakták megnyitására. A Tisztelet és Szabadság nevű kamupárttal kötött szövetség már eddig is kínos volt Varga Judit volt férjének, miután kiderült, hogy Deák kétes ügyletekkel, például játékautomaták üzemeltetésével keresett milliókat korábban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!