2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Belföld

Rövidebb nyitva tartást vezetett be a NAV a központi ügyfélszolgálatain

Rövidebb nyitva tartást vezetett be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a központi ügyfélszolgálatain - közölte a hatóság szerdán az MTI-vel.

  • Rövidebb nyitva tartást vezetett be a NAV a központi ügyfélszolgálatain

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal fővárosi és megyei központi ügyfélszolgálatai 2020. március 18-ától heti 25 órában várják az ügyfeleket.

A közleményben kiemelték, a járványhelyzetben a NAV igyekszik minimalizálni az ügyfelekre és munkatársakra ható kockázatokat. A hivatal, az operatív törzs ajánlásaival összhangban változtat ügyfélfogadási gyakorlatán, és a várakozókat ütemezetten fogadja.

Ez azt jelenti, hogy az ügyféltérben egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van.

A fővárosi (IX. kerület, Vaskapu utca 33-35., XIII. kerület, Dózsa György út 128-130., XIV. kerület, Gvadányi utca 69.) és a megyeszékhelyeken működő központi ügyfélszolgálatok módosított nyitva tartás szerint

  • hétfőn 8.30 és 16.00 óra
  • kedden 8.30 és 12.00 óra
  • szerdán 8.30 és 16.00 óra
  • csütörtök 8.30 és 12.00 óra
  • pénteken 8.30 és 11.30 óra

között lesznek nyitva - közölte a NAV.

Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, ezért a hivatal arra kéri ügyfeleit, hogy válasszák ezt a módot vagy telefonos ügyintézést, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást.

A NAV általános tájékozató rendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható

- közölte az adóhivatal.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!