2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Romagyilkosságok: vádelőkészítés a katonai szálon

Vádelőkészítő szakaszba lépett a romagyilkosságok katonai szála – írja a Magyar Hírlap.

A lapnak a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta, befejeződött az iratismertetés, az ügyészség ezután dönt arról, hogy vádat emel-e a négy gyanúsított ellen, akiket hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással gyanúsítanak. A gyanú szerint az ügy negyedrendű vádlottját, Csontos Istvánt a Katonai Biztonsági Szolgálat korábban beszervezte, a kapcsolatot azonban a szervezet és Csontos volt tartótisztje is tagadta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!