2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 11:00

Belföld

Romagyilkosságok: tovább nyomoznak a katonai szálon

Augusztus 16-ig meghosszabbították a nyomozást a romagyilkosságok katonai szála ügyében.

A Hír Televíziónak Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta, az ügynek négy gyanúsítottja van, hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás miatt folyik ellenük eljárás. Mivel minősített ügyről van szó, ezért az ügyészség további részleteket nem árult el.

„A romagyilkosságokhoz kapcsolódó katonai büntetőeljárásra tartózó büntetőügyben a nyomozás határidejét a Központi Nyomozó Főügyészség 2014. augusztus 16-áig meghosszabbította. Az ügynek továbbra is négy gyanúsítottja van, akiket hivatalos személy által elkövetett közokirat hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattunk ki gyanúsítottként. Az ügy minősített, egyéb részletek jelenleg nem közölhetőek” – tájékoztatta a Hír TV-t Nagy Andrea szóvivő.

A feltételezések szerint a Központi Biztonsági Szolgálat felelőssége állhat az ügy középpontjában, a romagyilkosságok büntetőeljárása során ugyanis kiderült, hogy az ügy negyedrendű vádlottját, Csontos Istvánt korábban beszervezték, a kapcsolatot azonban végig tagadták.

A 2008–2009-ben elkövetett hat halálos áldozatot követelő romák elleni támadássorozat három vádlottját életfogytiglani fegyházbüntetésre, negyedik társukat 13 év szabadságvesztésre ítélték első fokon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!