2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Romagyilkosság: Perújítást akar a már elítélt elsőrendű vádlott

Perújítást kezdeményez a romagyilkosságok ügyében jogerősen elítélt elsőrendű vádlott, Kiss Árpád Sándor – értesült a Magyar Nemzet a férfi ügyvédjétől. Lap úgy tudja, hogy a jelenleg is fegyházbüntetését töltő személy arra hivatkozva folyamodik a jogi lehetőséghez, hogy a korábbi eljárás során nem derítették fel megfelelően a szocialista kormányzat, illetve a titkosszolgálatok szerepét a történtekben. 2016 januárjában a Kúria Kiss Árpád Sándort és két társát tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre, míg harmadik társát 13 év fegyház büntetésre ítélte. A jogerős ítélet szerint az elkövetők 2008-ban hat, 2009-ben három, cigányok lakta házra lőttek rá, illetve dobtak Molotov-koktélt országszerte. A támadások során hat embert öltek meg, négyet pedig súlyosan megsebesítettek. Az elítéltek feltételesen sem helyezhetők szabadlábra.

  • Romagyilkosság: Perújítást akar a már elítélt elsőrendű vádlott

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!