2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Rogán: Simor kudarcot vallott

Simor András kudarcot vallott mint jegybankelnök, hisz egyik évben sem tudta teljesíteni a saját maga által kijelölt inflációs célt – jelentette ki Rogán Antal a bizottsági ülést követően.

A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott, hogy nagyon nehezményezik azt is, hogy a Magyar Nemzeti Bank semmit sem tett a devizahitelezés elterjedése ellen. Azzal, hogy nem figyelmeztették a lakosságot, sok százezer családot sodortak adósságcsapdába.

„Mi az új nemzetibank-elnöktől elsősorban azt várjuk el, hogy a devizahitelek kiépülését a jövőben minden jegybanki eszközzel akadályozza meg, és az infláció tekintetében pedig érjen el komoly eredményeket – mondta Rogán Antal. – A kormánnyal együttműködve, hiszen meggyőződésünk szerint a 2013-as évben az alacsony inflációs cél azért teljesíthető, mert a kormány is tett lépéseket a rezsicsökkentés irányába és ennek megfelelően az infláció csökkentésére” – tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!