2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Rogán: Demokrácia-deficitet okozott az EP-képviselők hozzáállása

  • Rogán: Demokrácia-deficitet okozott az EP-képviselők hozzáállása

Demokrácia-deficitet okozott Európában az európai parlamenti képviselők bevándorlópárti hozzáállása - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Kötcsén. Rogán Antal kiemelte, most az EP-választáson lehetőség van arra, hogy az európai emberek döntsenek Európa sorsáról.

Ma Európában egy téma van és az az EP-választás témája és ez a bevándorlás kérdése, és azért a bevándorlás kérdése van napirenden, mert a bevándorlás önmagában egy demokrácia-deficitet idézett elő Európában, Európában ugyanis azért van demokrácia-deficit, mert az EP többsége bevándorlás-párti, Az Európai Bizottságban is többségben vannak a bevándorlás-párti politikusok, ellenben, az európai emberek egyre nagyobb mértékben elutasítják a bevándorlást. Ezt úgy tűnik, hogy az Európai Parlament többsége nem hajlandó tudomásul venni. A demokrácia-deficitet pedig úgy lehet megszüntetni, hogy olyan új Európai Parlamentre és és olyan új Európai Bizottságra van szükség, amelyben nincsenek többségben a bevándorláspárti politikusok - jelentette ki a politikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!